MIN TRANSFORMATIVE ERFARING MED KAMBO- THE AMAZONIAN FRØMICINE

Indsendt af Maria Arenlind den

Emnet havde cirkuleret i mig i et par måneder, pludselig syntes Kambo at dukke op i samtaler fra min frisørsalon til cafésamtaler med forældre efter skoleafgang. "Jeg rensede SORT" fortalte min terapeut mig over en holistisk ansigtsbehandling. Jeg var fascineret. Jeg havde været igennem et par svære, mørke måneder i mit personlige liv. Jeg havde lyst til en nulstilling.


Dybt inde i den peruvianske Amazonas bor en nysgerrig kæmpe løvfrø, der er meget efterspurgt efter sine naturlige toksiner, som folk bruger til at forgifte sig selv i, hvad der er blevet noget af den seneste supercleanse-trend. Disse natlige frøer er blevet brugt i århundreder af Amazonas Matsi-stammer for deres kraftfulde helbredende egenskaber. Når de er indsamlet, høster Matsi-stammerne omhyggeligt det første sekret fra frøen. Dette sikrer, at medicinen er stærk, og frøen har masser af sekret tilbage, hvis den skulle forsvare sig mod rovdyr. Efter høsten er afsluttet, bliver frøen vendt tilbage til sit naturlige habitat i god behold. Frøerne er rolige, når de håndteres og behandles med stor omhu, idet de er kendt for at komme tilbage de følgende dage, når stammefolkene kalder dem til at komme ud ved at synge deres sange. Når sekretet opsamles på denne måde, betragtes det som etisk høstet.

De Matsés, der arbejder med frøen, har en stærk forbindelse til Jorden, inklusive dyreånderne og landets ånder. De tror, ​​at det at forstyrre eller skade frøen vil medføre negative konsekvenser, der forstyrrer ånderne. En alkymistisk mester, Kambo fjerner systematisk energiske og spirituelle blokke ved at vaske tætte fysiske og mentale energier væk, der står i vejen for et afbalanceret og fredeligt liv.


Jeg tog til et fastende retreat på en paradisisk ø i det sydlige Thailand for at faste 11 dage, rense, meditere og have lidt tid til mig selv. Et par dage inde i mit ophold "stødte" jeg ind i en shamanistisk medicinmand, der strålede med kraften og energien fra femten Jesuser, med en masse kort i hænderne med KAMBO skrevet på dem. Dette var helt sikkert det sidste tegn, jeg havde brug for. Alligevel noget tøvende med at gå i gang med det, jeg havde hørt, var en ulidelig oplevelse på, hvad der ville blive en af ​​mine sidste dage på øen, sagde jeg til ham, at jeg ville tænke over det. Var det lovligt? Ville jeg måske DØ? Er de søde ved frøerne? Jeg havde brug for en time til at bestemme mig - jeg ville gøre det. Jeg gik for at finde den shamanistiske medicinmand igen.


Den morgen klædte jeg mig ud i en lysegrøn silkekjole til lejligheden "til ære for tudsen", fortalte jeg ham, da jeg ankom. Jeg huskede hurtigt, at Kambo ikke er en tudse, men en frø, sødt, han rettede mig ikke, og flov lod jeg, som om jeg aldrig havde sagt det.


Sad på verandaen til shamanens bungalow beliggende i junglen på stranden, så jeg, mens han omhyggeligt placerede hellige genstande på en alterdug, som han tog ud af sin medicinæske. Med hellig brændende røgelse lavede han tre mærker på mit ben, brændemærkerne er porten for Kamboen til at komme ind i lymfesystemet i din krop. Han anvendte en test for at se, hvordan min krop reagerede. Jeg kunne mærke medicinen gå op til mit hoved, en varm fornemmelse. "Åh det føles ret dejligt!" Jeg fortalte ham. De resterende brændemærker blev dækket med medicin, og ceremonien begyndte. Han begyndte at nynne smukke bønner og spillede blidt på tromme, mens han kredsede om mig. Pludselig føltes det ikke så rart mere. Medicinen kom kraftigt på, og jeg kunne mærke, at den susede fra mit hoved og ud over hele min krop og arbejdede sig ind i hver celle. Hvad lavede jeg? Var jeg blevet gal? Skulle jeg alligevel dø? Jeg måtte lægge mig ned.


Så kom den overvældende fornemmelse at rense. Og udrensning gjorde jeg. Jeg greb den blå spand ved siden af ​​mig. Ud kom klar væske med sorte pletter. Jeg følte en overvældende og intens følelse af absolut fred. Himlen så ud til at skifte. Det var, som om en lysdæmper var tændt, og jeg følte mig hundrede gange lettere både fysisk og følelsesmæssigt. Hvad fanden var det sorte? Jeg blev chokeret. "Panema" sagde han, mørk negativ energi lagret i kroppen. Jeg kiggede igen og så min eks i spanden. Han klædte mine sår med Dragon's Blood, en mørkerød harpiks , gav mig noget hellig tobak og bad mig gå hen og hælde indholdet ud under et træ og smide tobakken oven på det. Jeg takkede ham fra bunden af ​​mit hjerte og gik gennem junglen tilbage til tilbagetoget.


"Hvad har du gjort?!" sagde en fastekammerat. "Dine øjne og dit ansigt ser helt anderledes ud! Uanset hvad det er, vil jeg gøre det". Jeg smilede. "Jeg fortæller dig det senere" sagde jeg og gik ned til stranden med en nyfunden sindsro, jeg ikke havde kendt før.BEMÆRK: Det er to måneder siden min første Kambo-oplevelse, og det vil ikke være min sidste. Mit sind har været klarere, jeg er fyldt med positiv energi, min krop føles lettere og jeg har kunnet mærke mønstre i mine forhold, som jeg ikke så før. Livet udfolder sig på smukke måder, og verden ser lidt smukkere ud. Er det Kamboen eller mig? Måske en kombination af begge, men jeg er taknemmelig for både frøen og shamanen, der åbnede denne verden for mig← Ældre Post Nyere indlæg →Efterlad en kommentar