VAD HÄNDER NÄR DU MANIFESTAR DET?

Upplagt av Camilla Ahlqvist den

Vad händer när du manifesterar det?


Du har lagt ner tid, ansträngning och energi på att manifestera din dröm. Fyll i tomrummet: jobb, relation, partnerskap, position etc. Universum svarar dig. Du tar emot det. Sen då?


De flesta av oss försöker sedan inte acceptera det, ge det tillbaka, nit-plocka det eller sabotera det. Detta är den kusliga och lustiga verkligheten, eftersom de flesta av oss inte känner oss redo eller förtjänar tillräckligt mycket av de saker vi önskat oss. Du förstår, de flesta av oss verkar inom väldigt smala gränser för en upplevelse. Vi vill behålla oss själva i takt och i kontroll över vilken situation som helst som uppstår. En del av detta är att vi inte har tränat vårt nervsystem för att hålla den kapacitet som krävs för att ta oss an detta nya

upp i nivå. I andra fall kan det vara så att vi har olösta frågor som rädsla eller sår som måste åtgärdas innan vi faktiskt kan ta oss an saken. Denna motreaktion kan överraska dig när den dyker upp och om du är ny på "inre arbete" kan det vara mycket förvirrande, så låt oss bryta ner det.


Du har arbetat med att utbilda dig så att du kan svänga din jobbroll till något mer tillfredsställande. Du avslutar din utbildning och då kan du känna dig chockad och till och med frusen i rädslan för att nu behöva förverkliga det du har arbetat med. En del av det är att motivera den tid, energi och pengar som betalas in i något konkret resultat. Vi är väldigt vana i västvärlden att "input in" måste vara lika med "synliga resultat" med den yttre världen. Detta ses ofta i att producera något påtagligt, en produkt eller tjänst, eller för att tjäna mer pengar, vilket används som ett mått på ditt värde. Jag säger: Hur är det med den inre kunskapen?


Den transformativa resa du har gjort genom att studera, lära och vidga din förståelse kan vara de viktigaste resultaten av din utbildning. Eftersom dessa inte är allmänt synliga för den yttre världen, är det svårt att värdera detta, och därför svårt att hedra den del av dig som har gjort enorma intåg på din inre, mycket personliga, inre resa. Du har själv gått upp i nivå och denna tillväxt kommer att avslöjas i dina val, dina handlingar och beteenden, vilket så småningom kommer att ge dig mer sammankopplade relationer, tillfredsställande jobb och självförverkligande. Eftersom du lever ditt liv för dig är detta en ganska fantastisk prestation. Ändå kan den inledande fasen vara svår eftersom du kanske inte känner dig redo att tillåta dig själv att lita på den nya inre kunskapen.


Hur är det med de av oss som har hoppats kunna manifestera den perfekta partnern? Någon som kryssar i alla rutor, men ännu viktigare, bara känner sig rätt från början. Den typen av rätt, där det är enkelt och man känner att man har känt varandra i flera år, och det inte spelas några gissningar eller spel. Du kanske börjar leta efter anledningar till varför det här aldrig skulle kunna fungera, så och så är dålig på det eller det, eller så tvivlar du på deras uppriktighet eller börjar nit-plockningen. Du saboterar ditt nya förhållande, eftersom det finns någon del av dig som har fastnat i gamla sår eller i förnekelse av att du förtjänar en vacker kärlek i ditt liv.


I The Practice arbetar vi med att tolerera obehaget av dessa frågor och dessa bekymmer så att vi kan utöka kanterna på vår upplevelse. Vi lär oss att hantera tvivel och rädsla, när vi börjar sträcka oss bortom vad vi har känt. Vi sträcker oss in i vår nya, större kapacitet att hålla det som har varit och den okända framtiden. Vi kan göra mer utrymme tillgängligt för att släppa in det fantastiska med dessa gåvor. Så om du upptäcker att du har fått just det du hoppades på och du kämpar med att släppa in det, vet att detta är ett mycket normalt, mänskligt svar. Med lite kärlek, ömhet och självmedkänsla, och lite övning, kan du börja öppna dig för allt det som levereras.

← Äldre inläggLämna en kommentar