CONSCIOUS BEAUTY; IN THE UNIVERSE OF SHIVA ROSE

Indsendt af Maria Arenlind den

 

Vores interne astrolog Shivani mødtes med Shiva Rose denne sommer for at afsløre hendes hemmeligheder om, hvordan man skaber et magisk liv. Shiva Rose er en amerikansk skuespillerinde, aktivist, blogger og ejer af den naturlige skønhedsproduktlinje SHIVA ROSE BEAUTY. Hun skaber 100 % giftige og kemikaliefri hud-, krops- og skønhedsprodukter, håndlavet på sin gård i Texas.

Shivani: Da jeg er astrolog, er jeg for nysgerrig til ikke at spørge; hvad er dit soltegn? Og hvis du kender din måne og opgang, kan du også tilføje det, hvis du vil.


Shiva Rose: Jeg elsker det. Jeg er en vandmandssol med Skorpionens måne, og min opgang er enten Gemini eller Vægten.

Shivani: Hvornår startede din interesse med at kombinere naturen med menneskelig skønhed?


Shiva Rose: Hvilket dejligt spørgsmål. Jeg tror ikke, der nogensinde har været et tidspunkt, hvor jeg ikke var, for at være ærlig. Når jeg ser tilbage på min barndom, var jeg et af de børn, der græd, når jeg så træer falde, eller jeg ikke ville plukke blomster. Jeg var så forbundet med den verden. Jeg ved ikke engang hvornår der var forskel. Men jeg gætter på, at da jeg virkelig startede, var da mine helbredsproblemer dukkede op i tyverne, og det bragte mig mod den naturlige verden og leve mere holistisk med planter og omfavne en mere naturlig måde at leve på.


Shivani : Tror du, at planter har en Ånd?


Shiva Rose: Ja, der er et japansk ordsprog: ånderne er i alt. Det tror jeg bestemt på. Men jeg spiser planter, og jeg er ikke vegetar længere. Det var jeg det meste af mit liv. Jeg skulle bare slutte fred med, at vi er mennesker, og vi skal forbruge planterne, men du ved, vi kan gøre vores del. På vores jord forsøger vi at gøre alt regenerativt og give tilbage til jorden. Hvis vi lever i tilknytning til jorden og naturen, tror jeg, at det nærer os, såvel som vi fodrer dem. Det er en cyklisk proces.

Shivani: Du har sagt, at du lige siden du var barn var omgivet af og i kontakt med naturen, at du tror på planter som ånder. Havde du kontakt med planteånderne? Hvis ja, hvordan?


Shiva Rose: Du ved, det gjorde jeg. Det plejede at bekymre mig at være ærlig. Jeg voksede op i Iran som barn, og jeg kan huske, at jeg ikke ville gøre noget ondt, alting havde en ånd i sig. Og så ved du senere, selvfølgelig for nylig, har jeg mikrodoseret myceliumsvampe, og jeg var lige i Colorado og holdt et retreat og gik en tur i skoven, og jeg sværger til Gud, træerne, øjnene. Det så ud som om det havde øjne på stammen, og jeg var ligesom; de holder øje med mig, og jeg holder øje med dem. Jeg mærkede virkelig skovens ånd. Det er tydeligt. Når du først vågner til det, kan du ikke ikke se det.


Shivani: Absolut! Og jo mere kontakt du har med jorden og lægger dine hænder i jorden, jo mere udveksler du energi, du udveksler dna på en eller anden måde. Og du føler dig mere i kontakt med jorden.


Shiva Rose: Absolut!


Shivani: Mange af de gamle traditioner og også i wellness-industrien taler de kun om at passe på det indre. Hvad vi spiser, og hvordan vi fordøjer ting, både mad og oplevelser, vil helt sikkert påvirke, hvordan vi ser ud udefra. Hvorfor synes du, det er vigtigt at passe på ydersiden af ​​huden?


Shiva Rose: Nå, jeg tror, ​​det er en afspejling. Den er huddyb. Udtrykket er indefra og ud og udefra og ind. Tænk på det omvendt. Du kigger ind. Der er ingen forskel. Det er bare sådan for os, for vi er stadig i vores ego. Vi kigger kun ud. Men jeg tror, ​​at ud er lige så vigtig som ind, helt sikkert! Og det er vores største orgel, som du sikkert kender. Så uanset om det er på indersiden eller ydersiden, er det det største organ. Og jeg tror, ​​at huden er en anden hjerne. Du ved, flere og flere undersøgelser indser, at din tarm er din hjerne, aminosyrer og neurotransmittere er alle lavet i din tarm.


Shivani: Hvad er dit manifestationstip, for at skabe et yndefuldt liv?


Shiva Rose : Mmmm, jeg vil sige, for mig stiller jeg altid spørgsmålet; er det frygt eller er det intuition? Og jeg tror, ​​at jeg i årevis har spurgt om det, fandt jeg endelig ud af, at hvis du lytter til kroppen, vil den fortælle dig det. Frygt er normalt meget høj, og den vil gerne høres, hvorimod intuitionen er blød og blid. Så jeg tror, ​​du altid skal finde ud af, om det er hvisken af ​​intuition eller voldsom frygt, der taler til dig for at forhindre dig i at gøre noget. Er det dit ego eller dit hjerte? Presser dig til at gøre noget. Jeg tror, ​​det kommer med visdom, alder og meditation og at være stille og være i naturen. At høre disse stemmer fuldt ud og se, hvad der er hvad.


Shivani: Jeg læser meget om dig. Jeg læste, at du planter frøene til de produkter, du skaber. Jeg føler, at havearbejde i sig selv er et ritual, noget du skal passe på dagligt, og ære moder jord. Selv selvernæring kan udføres som et dagligt ritual. Hvad er dit yndlingsritual, har du et dagligt, du vil inspirere os med?


Shiva Rose: Åh, jeg tror ikke, vi har tid nok (grin) Jeg har et par stykker. Jeg står tidligt op om morgenen, jeg står op omkring daggry. Og jeg sidder altid i stilhed og drikker min levende te. Jeg har en særlig te, som jeg drikker og ser solopgangen. Det er meget vigtigt for mig, at se solen stå op og se den gå ned. I de øjeblikke vil jeg bare være stille og meditere, så det er et ritual, jeg elsker. Og det andet ritual er selvfølgelig mit bad. Eftermiddagsbad, det er da jeg sådan set giver slip på dagen, inden jeg laver aftensmad, inden jeg passer dyrene og børnene og dit og dat. Jeg skal i bad. Det er min tid, hvor jeg bruger salte og olier og genopbygger min hud og giver slip på alt, hvad der har generet mig i løbet af dagen. Så det er mine daglige ritualer, jeg kan tørre børste i den tid, olie op, lave mantraer. Hvad end det er, jeg har brug for efter den dag.


Shivani: Når du skaber dine produkter, var det så også en del af at skabe noget for dig selv?


Shiva Rose: Åh, ja! Helt bestemt! Og da jeg startede for syv år siden, var der meget få produkter, der var sunde og holistiske og gode for dig. Og også chick og feminin. Man skulle i helsekostbutikkerne og det var ikke nogen med glamourøs emballage. Nu har vi rigeligt, men dengang var der ikke så meget. Jeg tror, ​​det var kun én anden linje, jeg kan komme i tanke om, der samler natur, skønhed og naturlige ingredienser.


Shivani: Da du startede, boede du på landet eller boede du i byen?


Shiva Rose: Jeg boede i Los Angeles, men ved bjerget i et område, der er tæt på både hav og bjerge. Jeg var ti minutter væk fra en by, så så meget land, som du kunne komme, boede i LA. men jeg havde mine egne høns, jeg dyrkede min egen mad, og jeg havde honningbier. Jeg begyndte virkelig dengang at gå tilbage til jorden, før jeg startede min linje.


Shivani: Forenkling af livet. Føler du, at det at plante frøene i jorden, tilberede din egen mad, passe et stykke jord og pleje dyr, er det en måde at komme i kontakt med din sjæl, din ånd på?


Shiva Rose: Det tror jeg bestemt, ja! Og det kan være en meditation, dine gøremål. Du ved, nu flyttede jeg selvfølgelig til flere hektar i Texas. Det er meget mere intenst. Men det får dig forbundet til jorden. For vi har årstider. Nu skal vi håndtere is om vintrene og varmen om sommeren og alle de ting, vi ikke havde i Californien som slanger og skorpioner. Det gør mig faktisk mere forbundet, fordi du er nødt til det. Det er næsten, som om du skal overleve. Du har ikke noget valg. Det gør dig opmærksom.


Shivani: Jeg levede efter årstiderne og voksede op på landet i Sverige, så jeg er meget bekendt med at leve efter årstiderne. Årets faser, i konstant forandring. Jeg har læst, at du har lavet et månekursus, hvor du deler dine erfaringer ved at leve i sync med månefaserne. Du er som en yndefuld legemliggørelse af Månens cyklusser. Når vi laver dette interview, er månen kun en grad fra at være fuld i Stenbukkens tegn. Og vi lever i en meget spændende tid. Verden har ændret sig på en dramatisk måde. Og vi har alle brug for på en eller anden måde at svømme over til den anden kyst af det ukendte. Hvad føler du, vi mennesker skal huske under den overgang, vi gennemgår lige nu?


Shiva Rose: Mmm, meget godt spørgsmål. Nå, jeg tror, ​​at den naturlige verden helt sikkert bliver mere tydelig for vores overlevelse. Og det er også det guddommelige feminine, jeg føler, at det guddommelige feminine stiger, uanset om vi ønsker det eller ej. Og jeg mener ikke, at jeg på en vred feministisk måde taler om det guddommelige Feminine, der handler om jorden, månen og os og empowerment, medfølelse og kærlighed og at gå til næste niveau. En slags ophøjelse af vores spil. Jeg føler mig som den gamle, du ved, at mange mennesker tror, ​​at vi levede i fisketiden, og nu er vi i vandmandens tidsalder. Mange ting, der virkede tidligere, virker ikke lige nu. Vi kan bare se, hvordan vores verden stoppede det sidste halvandet år. Vi går tilbage til det grundlæggende, og jeg tror, ​​det vil fortsætte. Dette er en del af vores opgradering, hvad vi oplever. Og ja, Månen har meget med det at gøre, Solen har meget med det at gøre. Jeg mener, folk er begyndt at baske solen. Folk ønsker at stoppe solen pludselig. Jeg vil gerne vente et øjeblik, vi har beskæftiget os med det her med Månen i hundreder af år, nu skal vi gå og beskytte Solen. Men solen er det maskuline. Efterhånden som det guddommelige feminine stiger, føler jeg, at vi også skal ære det maskuline. Der har været en masse bashing af det maskuline på det seneste, og jeg føler, at vi har brug for begge dele. Enten vi vil det eller ej, det er polariteten. Det er seksualitet, magnetisme, yin yang, så jeg tror, ​​det handler om at omfavne alle de ting.


Shivani: Smukt svar! Så for et par dage siden havde vi sommersolhverv, og vi er stadig i midsommeren et stykke tid, i hvert fald på den nordlige halvkugle. Hvis du kunne vælge et produkt, du har lavet, hvilket ville du så bruge om sommeren?


Shiva Rose: Jeg har en kropssmør kaldet Golden Sol. Den har en smuk gylden farve, på grund af havtornen og olierne i den, der er virkelig rige. Det dufter af røgelse, jasmin og det er sjovt, jeg har en Rose body butter, der sælges ud hele tiden, men min favorit er Golden sol. Jeg føler, det er som et lille barn, som jeg er nødt til at holde op og sige, vent et øjeblik i fyre. Vibrationerne af den er som Solen for mig. Det er mit yndlingsprodukt til solhverv, helt klart!


Shivani: Åh, den må jeg prøve! Kan du nævne en begivenhed, der faldt sammen i det øjeblik, det skete, det føltes som en forbandelse, men så, med tiden, viste det sig at være guld?

Shiva Rose: Åh min gud! Så mange, så mange, hvor skal man begynde? Som barn var jeg flygtning, min familie og jeg flygtede fra Iran til Amerika, da jeg var 10. Min mor er amerikansk, og min far er iransk. Det var en enorm traumatisk tid at komme til Amerika og gidselsituationen. Det har helt sikkert gjort mig til den, jeg er i dag. Fordi jeg blev modstandsdygtig af den oplevelse til at forfølge skuespil. Og så at være skuespillerinde, blive afvist og afvist. Skuespillere bliver afvist 99 procent af tiden og så den ene procent, de får et job. Så alle disse ting, der er lagt på hinanden, bygger dig op. Så da jeg kom til forlagene for at få mine bøger lanceret, var de nej, nej, nej. Ingen var klar til det. Anden gang var det ligesom ja, ja, ja. Så modstandskraften, evnen til ikke at tage tingene for hårdt er grundlagt af alle de oplevelser, du har været igennem tidligere. Den anden ting ville være at blive skilt. Min skilsmisse var meget hård, men hvis jeg ikke havde fået min skilsmisse, ville jeg ikke have startet min blog, jeg ville ikke have skrevet min bog eller startet min hudplejelinje, og jeg ville ikke have, alle de andre ting, der kommer deraf. Så der er et godt udtryk i buddismen, der hedder: gift bliver til medicin. Det hele handler om Lotusblomsten. Hvordan Lotusblomsten, denne smukke blomst, vokser i mudder, den kan kun vokse i mudder. Så det er metaforen for det ordsprog er; tage din modgang og forvandle dem til en smuk blomst. Det tror jeg altid på.


Shivani: Det er så sandt og smukt! Jeg vil gerne stille et opfølgende spørgsmål, når vi taler

om modstand, og at du bliver ved, fortsæt. Hvad er den kraft? Du føler ligesom, at noget skubber dig fremad i livet, gennem al modstanden. Hvad er det?


Shiva Rose: Det er et godt spørgsmål, og for at være ærlig havde jeg autoimmunproblemer i tyverne. Jeg tror, ​​at når man ikke står over for tingene, og man undertrykker dem for meget, så kan det komme ud som sygdom. Så du ved, jeg tror, ​​der er en fin linje mellem at se, hvad der sker, og at mærke det hele vejen og slippe det. Sandsynligvis, da jeg var yngre, var der så mange negative følelser, der blev stoppet ned, som senere ville komme ud som sygdom. Så det er en god pointe. Og også, jeg har været meget oprørsk, siden jeg var meget ung. Men ikke rebelsk på en indlysende måde. Du ved, hvis nogen siger nej, tænker jeg bare ud af boksen og gør det alligevel. Måske er det et vandmandstræk, haha. At blive ved, konstant at sige til dig selv; hvorfor ikke?


Shivani: Det er meget akvarisk. Vores største genier har været oprørere. For de fortsatte, når alle sagde nej, men de kan lide; Nej, jeg bliver ved, for jeg ved noget. Og det leder mig til et andet spørgsmål om denne indre viden, som vi har. Jeg føler, at du tidligt allerede havde kontakt med en større indre viden. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, som konstant søger uden for sig selv efter svar. Hvad er dit største tip, i hvordan man kommer i kontakt med den indre viden, den indre visdom?

Shiva Rose: Det er så sjovt, at du spørger om det! Jeg har noget, jeg prøver at beslutte mig for de sidste par dage, og jeg er ligesom; Jeg kan ikke beslutte mig, og jeg ved, at jeg skal træffe beslutningen selv, og det er så interessant. Selvfølgelig ville du tage det op. Nå, en ting, jeg har lært at gøre, er at bede om vejledning fra mine guider og engle. Jeg tror virkelig på, at vi har guider og engle. Og de siger, at de ikke kan give dig forslag, medmindre du beder om det højt. Så du må sige; Vejledere og engle Jeg har brug for et tegn, jeg har brug for, at du viser mig vejen, og så vil du blive vist vejen. Så jeg tror bestemt det er et værktøj jeg bruger. Efterhånden som jeg er blevet ældre, stoler jeg meget på det. Og at være opmærksom på tegnene. Vær opmærksom på, hvor skiltene er. Og så for det andet, bede din krop, igen gå tilbage til hvordan føles det i din mave, hvordan føles det i dit hjerte? Og så skal man selvfølgelig tie stille og bringe stilhed ind, så man ender her og nu.

Shivani: De produkter, du laver, folk elsker dem. Det tænker jeg på dig

forbinde med planterne, du forbinder med planternes ånd. Du er meget i naturen. Snakker du med planterne? Hvisker de til dig; Gift mig med den plante! Jeg er bare nysgerrig, hvordan finder du på de forskellige blandinger?


Shiva Rose: Nogle gange er det bare kærlighed. På det seneste er jeg blevet forelsket i violer. Violer er fantastiske! Jeg tror, ​​jeg altid har haft violer omkring mig, men for nylig er der vågnet noget i mig. Duften, hvor gavnlig det er for kvinder, åndets sundhed og hvordan det ser ud. Ja, jeg tror, ​​det sker sådan. Nogle gange har du brug for at være åben over for, hvad der kommer til dig. Så violer er helt sikkert dukket op for mig.

Shivani: Tak kære Shiva Rose!. Jeg er så beæret og velsignet over at have haft dette øjeblik med dig. Jeg er så taknemmelig for, at jeg nu er i stand til at dele din visdom, inspiration og din indsigt med vores læsere. Pas på og velsignet være!


Shiva Rose: Tusind tak for at have mig! Pas på!

 

 

 

 

 

← Ældre Post Nyere indlæg →Efterlad en kommentar